sâmbătă, 13 februarie 2010

Promovarea produselor romanesti

Tot zapand programele la tv am dat peste o emisiune interesanta prezentată de către binecunscutul bucătar Jamie Oliver, care tocmai prezenta avantajele folosirii puiulor crescuţi in ferme free-range spunînd ca aceştia sunt mult mai buni decît cei crescuţi in sistem intensiv si facea un lobby extraordinar pentru fermele englezesti, incurajandui pe cei ce urmaresc emisiune sa cumpere pui crescuti Anglia fiindca nu ii ajuta doar pe fermieri dar vor ajuta si mediul inconjurator avand in vedere faptul ca se folosesc mult mai putine mijloace de transport.
Sunt si eu curis cand o sa vedem o emisiune in care sa fieprezentate firme si produse romanesti o sa apara la televizor , in special la postul de televiziune publica la care cotizam cu totii.
Cand o sa vedem si noi o mare vedeta ca vine la televizor sa promoveze produsele fabricate in Romania ?
probabil ca niciodată fiindcă vedeţi voi vedetelor din tara noastra le pute cand aud de produse romanesti, in conceptia lor daca cumperi produse romanesti esti un sarantoc si ca de fapt nu ai gusturi. Niciodată nu am inteles cu ce sunt mai deosebite gentile produse de Louis Vuitton decît cele produse in Romania, avand in vedere faptul ca o parte dintre partile componente ce in tara in producţia unei genti de dama sunt fabricate in romania in fabrici unde se produc si genti autohtone, care sunt cusute de aceleasi persoane care coase si pentru Louis Vuitton, dar au un pret de cateva sute de ori mai mic. Acesta nu este oare parvenism si prostie in forma agravanta?
Cat despre lipsa de viziune a autoritatilor in a gasi mijloace pentru promovarea produselor romanesti nu mai am ce zice.
Traim in Romania, tara pe care o meritam.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu