vineri, 21 iunie 2013

Kreskova si Alexander sau cum sa iti dai cu tesla in ............

La un moment-dat din lipsa de ocupatie proprietarul AGR(Alexandrion Grup Romania)se hotaraste sa se implice in managementul companiei; una dintre primele masuri, dupa ce au fost facute schimbari in structura conducerii a fost scoaterea unei variante de vodka Kreskova la 40 de grade , in conditiile in care ei erau lideri pe 28 de grade, desigur ca piata a fost debusolata iar vanzarile au scazut.
Mai tragic chiar daca mai tarziu s-a revenit asupra deciziei de delistare a variantei de 28 de grade( fiidca initial se dorea sa se renunte la aceasta varianta) vanzarile nu au revenit la cat erau initial( 28%+40% nou< 28 % vechi), varianta de 40 de grade se bucura de un real succes la fel ca: - Kreskova Lemon - Escu - Kazak - Alexandrion Cola) iar acum datorita succesului produselor prezentate mai sus se doreste sa se schimbe clasa de incadrare la Cava Doro.........mult succes.
- Este de notorietate faptul ca unii distribuitori din Ardeal au primit promotii 1+1 la Alexandrion pentru plata si cantitate in conditiile in care restul tarii plangea dupa 5+1. Forta de vanzari care chiar daca in teorie beneficiaza de o organigrama moderna este praf, ASM, RSM platiti foarte prost, RSM ASM vechi care au plecat datorita venitului f mic si comunicarii deficitare.
Bonusuri luate din an in paste, iar targetele sunt in copac, strategie de comunicare total imbecila,de multe ori distribuitorii primesc listele de pret inaintea ASM, RSM, comenzi negociate prin telefon direct cu cei de la Bucuresti, fara stiinta RSM, ASM.
Materiale marketing de f proasta calitate - sunt clienti care spun ca paharele de Alexandrion se spargeu in momentul in care iti suna telefonul asa de subtiri si proaste erau, exista o locatie Horeca ca schimbat 3 seturi in 5 saptamani datorita faptului ca se spargeau f usor. -Zvonuri privind existanta unor relatii ..imorale intre anumiti manageri si subalterni( unii se lauda ca u si poze cu asa ceva) ASM care trimit stocul la centru ....la fel de corect ca doctoratul lui Gigi Behehe. :)) Pentru subalterni, mult succes si aveti grija cu distonocalmul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu