vineri, 21 iunie 2013

Bauturile Carbogazoase si Berea cu Arome

Zilele trecute au aparut noile studii de piata la bere si sucuri( bauturi carbogazoase) din care reiese la o prima vedere ca piata bauturilor carbogaoase aromate( sucuri ) este in scadere; principalii trei producatori inregistrand scaderi ale cotelor de piata.
Ce este ciudat la aceste studii ca din cate se pare litri pierduti de cei din sucuri se regasesc in berea cu arome, practic obiceiurile de consum se schimba , tot mai multi tineri prefera berea slab alcoolizata cu arome( lamaie, merisor, grapefruit)si renunta la sucurile carbogazoase care contin de cel putin 2 ori mai mult zahar decat berea cu arome.
Pe scurt - creste consumul de bere cu arome - persoanele de sex feminin prefera intr-o mai mare masura berea cu arome - consumatorii de bere cu arome au un venit mai mare si mai multe studii decat consumatorii de sucuri - piata sucurilor carbogazoase este in scadere si din ce in ce mai fragmentata. Distributia directa preferata de cei mai mari jucatori din piata sse dovedeste a nu mai fi atat de eficieta se testeaza in momentul de fata o solutie hibrid de distributie indirecta si directa la nivel national.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu