marți, 23 noiembrie 2010

Parasirea Mogulilor

Dupa ce ca zilele acestea atat cei de la www.paginademedia.ro cat si de la reportervirtual.ro ne anunta cu surle si trambite ca exista un val de plecari din trustul Intact si Realitatea ca vezi doamne cei care au plecat erau f importanti si ca trusturiloe vor avea pb din cauza asta tin sa le aduc aminte ca aceste trusturi sunt mult mai puternice decat cred ei si ca nu se bazeaza doar pe un anumit personaj, pe o singura vedeta sau un singur furnizor de content.

Sa ne aducem aminte ca cei de la Intact au mai trecut prin socuri cand au scos vedete din grila i nu s-a intamplat nimic. sa o luam cronologic:
- anul trecut cei de la Divertis parasesc trustul Intact rezultatul cei de la intact il racoleaza pe Mihai Bendeac care nu numai ca in ultima perioada se bate de la egal la egal cu cei de la divertis dar ii mai si bate, plus ca Bendeac mai are si meritul ca a intinerit publicul, ceea ce inseamna ca a devenit mai interesant pentru publicitari. o analiza interesanta aici.
- Mircea Radu - inceteaza colaborarea cu Intact- ghiciti ce Intact supravietuieste ba mai mult emisiunea care ii iia locul inregistreaza un profit mai mare decat Din Dragoste.
- Mihaela Radulescu paraseste trustul intact si ghici ce - asta se traduce printr-o reducere majora a costurilor si cresterea profitului.
- Teo Trandifir paraseste Mediapro-ul pentru Realitatea in speta Romatica postul de televiziune din Pache Protopopescu supravietuieste.
- Vacanta Mare pleaca de al Pro la Kanal D fara niciun efect .
- Madalin Ionescu pleaca de la intact la Kanal D intactul supravituieste.
- Moise Guran pleaca de la intact la Tvr 2 nicio problema trustul merge mai departe.

Concluzia, dragii mei ,nu mai prevestiti voi moartea trusturilor si falimentul acestora sau al mogulilor, acestia ,se vor descurca in continuare si asta, din cauza ca cei care le conduc, sunt profesionisti. Oameni in IT se mai gasesc la noi in tara si inca unii foarte buni, asa ca nu le mai cantati prohodul, nu sunt singurii carese pricem la calculatoare din tara mai sunt multi altii cel putin la fel de buni, iar pentru salariile care se dau in trusturi pentru posturile oferite concurenta este acerba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu