marți, 23 noiembrie 2010

Cum pierde HBO milioane de euro pe an?

poate nu stiati dar DVB-C-ul celor de la RDS cauzeaza pierderi importante celor de la HBO romania. Cum? pai foarte simplu nu trebuie decat sa ai un televizor generatie mai nou cu decodor DVB-C incorporat ca sa reusesti sa vezi absolut toata grila de programe a celor de la RCS indiferent daca ai sau nu abonment la HBO sau Cinestar ai toate sansele sa vezi pachetul complet de programe fara sa platesti nimic in plus chiar daca asta inseamna aca cei care au muncit la crearea unui film sau la distributia acestuia isi iau teapa adica au facut munca voluntara fiindca nu vor incasa niciun ban de la megaoperator pentru munca depusa.

mai mult este binecunoscut faptul ca in pachetul analogic ai sansa sa vezi pachetul full de programe inclusiv cele cu plata cu conditia sa fi fost candva abonat la ele, deoarece angajatii rCS din pea multa sila nu vin sa ii deconecteze de la pachetul suplimentar.

luand astea in calcul, si avandin vedere ca numai in Constanta sunt cateva mii de oameni care vad HBO moca putem trage conscluzia ca HBO Romania pierde anual minim 1,3-1,5 milioane euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu