vineri, 10 septembrie 2010

Eliberarea lui Vantu

Uite ca intram in a doua zi de isterice comentarii ale unor fatuci in legatura cu arestare lui SOV. multi se agita si ne fac incadrari ale pedepsei( de la 2-7 ani) altii ii iau apararea si spun ca arestarea este ilegala , ba mai mult ca in spatele ei ar fi presedintele de trista amintire si speram putina viata politica Traian Basescu, omul care a dus tara de rapa, si care este vinovat de toate relele din tara( nu contest asta). Desigur ca in acest timp multa cerneala au mazgalit paginile ziarelor pline de deontologie cu parerile specialistilor lui peste prajit cum ca justitia isi face sau nu treaba, cum ca avem sau nu corupti dar adevarul este altul.
Domnul SOV a fost arestat ........ca sa fie eliberat( mai exact peste 2 saptamani) fiindca probele aduse in cazul sau nu sunt tocami incontestabile ba mai mult pot fi demontate de un avocat bun( lucru de care Vantu nu duce lipsa) in felul urmator:
1. Rechizitoriul facut de procurori se bazeaza pe niste inregistrari telefonice inregistrari care nu sunt recunoscute de nicio instanta din Romania deoarece probele video si audio sunt o parte importanta in oragnizarea unui flagrant nicidecum probe de sine statatoare. Orice se poate lauda la telefon in timp ce vorbeste cu un prieten ca a facut nu stiu ce bazaconi( sa zicem sex cu pamela anderson si jena jameson) dar asta nu inseamna ca este si adevarat.
2. Inregistrarile telefonice intre o persoana din Romania si o alta din alta tara(respectiv Indonezia in cazul nostru) nu poate fi facuta decat cu acordul serviciul de securite si telecomunicatii din tara respectiva acord pe care ai nostri nu il au , intre Romania si Indonezia neexistand nici macar acord de extradare si cu atat mai putin unul de cooperare pe probleme legate de justitie , deci aceste probe respectiv inregistrarile telefonice sunt nule de drept. Incheierea oricarui acord intre cele doua state dupa arestarea lui SOV este lovita de nulitate deoarece legile, acordurile si hotararile nu au efect retroactiv ci intra in vigoare doar de la semnarea si aprobarea in guvernul celor 2 state deci probele care il acuza pe vantu sunt nule.
3. de fapt in urma acestei actiuni se urmareste spalarea si reabilitarea numelui lui Sorin Ovidiu Vantu deoarece acesta nu mai poate fi acuzat ba mai mult conform codului de procedura penala in scur timp faptele lui vantu se vor prescrie deoarece au trecut peste 10 ani de la savarsirea faptei( scandalul a inceput in aprilie 2000) si a fost anchetat din noiembrie 2000 deci asteptativa ca vantul sa fie acuzat condamnat si achitat deoarece fapta lui se va prescrie.
4. Partea cea mai buna pentru vantu este ca dupa ce trece si de acest hop omul va inceta s am i plateasca taxa de protectie diferitilor politicieni si organe cu, competente in domeniu. Practic va fi un om liber de buna credinta.
5. Vantu a fost si foarte destept deoarece el nu a semnat niciodata un act el nu a facut niciodata transfer din contul lui personal catre terti, el nu este actionar la nicio companie din Romania deci nu poate fi acuzat de nimic.
Asa ca dragii mei cumparati bere seminte stanti in fata televizorului si va amuzati findca nu o sa se intample nimic vom fi aceasi sarantoci de care isi bate joc clasa politica si mai ales lipsiti de tupeu si curaj in lupta cu ei.... si cel mai important nu uitati ca :

Traim in Romania tara pe care o meriotam

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu