luni, 25 ianuarie 2010

Lansare IPTV RCS


Astăzi surse din cadrul companiei RCS au anunțat ca tocmai ce au terminat prima parte a testelor pentru lansarea serviciilor de televiziune prin intermediul tehnologiei IPTV. Din punct de vedere tehnic rețeaua este pregătita în proporție de 90% se fac în momentul de fata mici reglaje pentru optimizarea funcționarii serviciului si se fac diferite teste în legătură cu problemele ce pot părea precum și eventualele soluții. În plus de săptămâna viitoare va începe pregătirea personalului tehnic, precum si a celor din cadrul departamentului de relații cu clienții. Ceea ce este sigur este faptul ca grila IPTV va include unde in jurul a 100 programe SD și 10 Programe HD.
Efectele apariției concurentei pe piața serviciilor de IPTV s-au făcut deja remarcate Ines care pana nu demult era singurul furnizor de servicii IPTV din țara a scăzut prețurile odată cu pseudo lansarea serviciului IPTV al Romtelecom, odată cu lansarea comerciala sia RCS%RDS ne așteptăm ca prețurile sa se reducă din nou atât la INES cat și la RTC.
pentru noi clienții aceasta concurenta nu ne aduce decât beneficii deoarece concurenta va duce la lansarea de noi servicii precum si a unor prețuri mai bune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu