marți, 19 ianuarie 2010

Flacăra Violet


Nimic pe lumea asta nu este mai penibil decât sa îți cauți scuze pentru un eșec în ezoterism. Nu comentez existenţa flăcării violet ci lipsa de management și viziune a celor din staff-ul de campanie a lui Mircea Geoană. Cum mama dracului este posibil sa programezi o întâlnire cu contracandidatul la președinție cu doar o zi înainte de încetarea campaniei electorale? mai ales când știi ca ai un candidat atât de slab.
Păi bine domnilor Hrebenciuc și Gușă dacă știați ca Geoană este atât de slab de ce nu ați insistat ca întâlnirea cu Basescu sa aibă loc marți sau miercuri astfel încât dacă "prostănacul" zicea vreo tâmpenie, sa aveți timp sa ieșiți la interval și sa reparați inepțiile spuse de acesta.
Toata lumea se întreabă de ce a fost Geoană la Sorin Ovidiu Vantu cu o seara înainte de marea confruntare dar nimeni nu se întreabă cum mama dracului Vântu s-a împrietenit cu Geoană in anul 2004 când acesta era încă acuzat de frauda de la F.N.I.
Pai bine domnule Geoană tu fiind un om politic care candida la o funcție în partid în 2004 tu te împrietenești cu Vântu?
Concluzie?!
- Sunt ferm convins ca prostia ce zace în Mircea Geoană nu are nici o legătura cu flacăra violet, iar dacă cei din PDL au plătit pe cineva ca sa ii ajute cu chestiuni ezoterice înseamnă ca au fost fraieri și ca nu ii cunosc potențialul de autodistrugere a lui Mircea Geoană.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu