marți, 12 ianuarie 2010

Politica românească sau arta de mânca căcat

   Nimic nu este mai enervant pe lumea asta decât ca cineva să îşi bată joc de tine pe banii tăi. De ceva vreme tot vedem perindându-se pe la televizor diferiţi politicieni care se dau mari și tari și care  ne promit din patru în patru ani că ne rezolvă toate problemele şi că România va deveni o adevărată grădină a Edenului .

Tot uitându-mă la televizor, am observat, că toți cei care se perindă sunt niște mincinoși și ipocriți care se folosesc de noi pentru a ajunge la ciolan și a fura mai mult.

Cine sunt acești mincinoși ? Păi să vedem:

Silviu Prigoana: acest veritabil om de afaceri dâmbovițean promitea la OTV  în timpul inundațiilor care au avut loc în urmă cu câțiva ani, că va oferi asigurări gratuite amărâților din Vadu Roșca loviți de soarta, pentru ca sărmanul stat, să nu mai plătească de fiecare dată când are loc o nenorocire. Surpriză, chiar dacă au trecut câțiva ani de atunci nici o casa din Vadu Roșca nu a fost asigurata de domnul Prigoana.

Florin Călinescu: binecunoscut om de televiziune se certa în urma cu câțiva ani la OTV cu jurnalista intelectuală , independenta și intelectuala Pora cât de rea este guvernarea PDL-PNL şi cum acești nenorociți trebuiesc schimbați și ca dacă o sa ii mai lăsăm mult o să ducă ţara de râpă. Concluzia: - domnul Florin Călinescu candidează din partea PNL la o funcție în parlament. 

Ionuţ Popescu: un economist destul de bun, ce apărea în timpul campaniei electorale din anul 2004 la televizor ca un specialist independent ne înregimentat politic . Surpriza a devenit ministru de finanțe în guvernarea PNL-PDL.  

Cristian Dan Preda: Membru fondator al S.A.R. ( Societății Academice Romane) tot apărea la televizor și ne explica cât de corupta este clasa politica romanească , în concluzie el a devenit europarlamentar din partea PDL.

Emil Boc: ne promite în timpul campaniei electorale ca vor fi construiți peste 1000 km de autostrada , concluzia în primul an au fost construiți 42, iar anul acesta dacă vor fi bani 45  , cam departe totuși de o medie de 250 km de autostrada pe care promitea ca ii construiește anual.

Traian Băsescu: după scena penibila în care a lovit un copil, și tot tam-tamul care a urmat după cu specialiștii lui peste prăjit care încercau sa ne conving ca totul a fost o înscenare și ca de fapt nici nu la atins pe copil , într-un moment de sinceritate recunoaște ca mai mult l-a împins pe copil și nu la lovit. Domnilor specialiști cum rămâne cu înscenarea? 

Concluzie suntem niște fraieri....... că ne uitam la ei , ca îi votăm ca îi lăsăm să își bată joc de noi .  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu