miercuri, 20 ianuarie 2010

Patapievici-ipocrizie în formă extremă

LIMBÚT, -Ă, limbuți, -te, adj., s.m. și f. (Om) care care vorbește mult (și fără rost); vorbăreț, guraliv, flecar, locvace. – Lat. linguutus (după limbă).
Sursa: DEX '98 |
Acest personaj demn de operele lui Caragiale este deosebit de nociv la adresa culturii românești. Niciodată nu am văzut un om fără o coloana vertebrala ca acesta .
În urma cu ceva timp; vreo 6-7 ani organiza niște conferințe în cadrul cărora plângea soarta scriitorului român care nu reușește din pricina banilor să își publice cărțile și sa câștige suficient de bine încât să își dedice viata dezvoltării culturii românești.
Mai mult, acest personaj prin intermediul televiziunii (TVR Cultural) și al ziarelor unde scria că soarta culturii românești este pecetluita și vom ajunge peste ceva timp sa fim singura țară din UE fără cultura s+a dovedit a fi un limbut.
Şi .........surpriza după ce ca timp de 3 ani de zile tot apărea pe la televizor văicărindu-se de soarta culturii, stăpânul flăcării violet(Basescu) îl numește ..președinte al Institutului Cultural Roman și ghici ce? ....... nu a făcut nimic pentru promovarea culturii românești ba mai mult nici cât timp a fost "gurist" la TVR Cultural nu a făcut absolut nimic, nu a organizat vreun teledon ceva pentru a susține cauza tânărului scriitor roman nu a promovat cultura deloc ci practic a fost doar un limbut , adică un nimeni, un vorbitor de vorbe.
Desigur ca sa fim totuși corecți domnul Patapievici a făcut și un serviciu culturii românești a organizat o expoziție de ..........falusuri, și încă ceva imediat după campania electorala domnul sus-amintit ne anunță cu câteva zile înainte de apariția înregistrării în care domnul Mircea Geoană incasa o suma de bani el susținea că a văzut înregistrarea și ca de fapt ar fi vorba de niște imagini în care domnul Geoană ar apărea în timp ce întreținea raporturi sexuale cu o duduie.
Domnule Patapievici în cazul în care dumneavoastră considerați că respectiva înregistrare cu domnul Geoană are ceva sexual pe ea, înseamnă că sunteți încă virgin sau că eventualii copii pe care ii aveți au fost făcuți cu vecinu de la 4.
eu personal având în vedere expozițiile pe care le organizați și a faptului că dumneavoastră vedeți sex acolo unde el nu exista de fapt ma îndoiesc de orientările dumneavoastră sexuale ba mai mult în cazul în care aveți una eu sunt sigur că este pasivă( caracteristică desigur celor impotenți)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu