vineri, 22 ianuarie 2010

Aliodor Manolea adevar sau baliverne

În ultimele zile toată presa romanească vuiește despre scandalul iscat de aflarea că domnul Aliodor Manolea ar fi intervenit...energetic ca să îl ajute pe stăpânul flăcării violet"Basescu" să câștige alegerile, cu toate că având în vedere cât de slab (A SE ÎNȚELEGE PROST) este Mircea Geoană cred că a fost o mare prostie să plătești pe cineva să te ajute într-o luptă pe care oricum o câștigai.
Revenind la domnul Aliodor nu știu cât de eficient este și dacă chestiile astea energetice chiar funcționează asa cum lasă el impresia dar un lucru este cert acest om este un psiholog deosebit de bun și mai ales un personaj ce cunoaște foarte bine tehnicile de manipulare a maselor. De ce spun acest lucru? pai dacă a reușit să îi convingă pe cei de la PSD, pe cei de la PDL și încă acum se zvonește ca ar mai fi și câțiva oameni de afaceri foarte cunoscuți atunci jos pălăria maestre.
Dacă clasa noastră politică și adunătura asta de oameni de afaceri cred în chestii energetice în secolul XXI însemnă că suntem chiar tâmpiți și ca ne merităm soarta, cum mama naibii să avem pretenția să ieșim din criză când ai noștri conducători isi petrec timpul căutând haine mov și invocând energia lui....ciu-ciu-bau în loc sa caute soluții.
Părerea mea este ca ar fi bine ca Palatul Cotroceni să fie transformat într-un templu violet , iar fecioarele noastre Elena si Monica să fie sacrificate pe altarul flăcării violet, asa poate vraciul cu un far stins călător pe mare va reuși sa ne scoată din criza.
Trăim în România țara pe care o merităm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu